Een school van de Broeders van Liefde

Viso Cor Mariae is als secundaire school één van de vele schakels in de wereldwijde organisatie de Broeders van Liefde. Samen met een 50-tal andere scholen in Vlaanderen geven we met 2000 medewerkers elke dag het beste van ons zelf en wordt er aan ruim 17000 kinderen onderwijs aangeboden in de geest van de Broeders van Liefde.

Hoop, geloof en liefde: het zijn onze kernwoorden. Benieuwd hoe die in onze scholen voelbaar zijn? Check hier even ons opvoedingsproject voor jouw zoon of dochter. U kan kiezen tussen de korte brochure voor ouders of voor de volledige versie van het opvoedingsproject.

Wilt u het liever doorbladeren? Dan kan dat via volgende link.

U vindt een filmpje met getuigenissen hoe het allemaal verloopt in de praktijk hier.

De Broeders van Liefde even voorstellen?

Wilt u meer weten over de Broeders van Liefde? Volgende filmpje schetst een beeld.

Begeleidingsdienst en staf

Wie is wie van de begeleidingsdienst in het :