Op weg

WIJ ZIJN FIER OP ONZE OUD-LEERLINGEN

Na 6 jaar Viso Cor Mariae gaat elke leerling terug zijn eigen weg. Onze oud-leerlingen kiezen een hele brede en gedifferentieerde waaier aan studierichtingen. Zo gaan op die manier tal van nieuwe deuren voor onze leerlingen open.

Eveneens mag blijken dat onze oud-leerlingen het bijzonder goed doen in het hoger onderwijs.

Reünie

Jaarlijks zien we onze recente oud-leerlingen ook terug op onze reunie avond. De reunie avond gaat door op vrijdag 29 maart 2019.

Aanvang: 20u.

We hopen dat jullie ook dit jaar even talrijk aanwezig zullen zijn dan de vorige jaren

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen van onze school, dan kun je vanaf nu via een contactformulier je gegevens achterlaten.

Onze wens

We wensen al onze oud-leerlingen veel succes in hun studie en hun beroepsloopbaan, maar ook veel geluk in de vele kleine dingen van het dagelijkse leven! We hopen dat ze steeds met veel plezier de weg naar hun oude school mogen blijven terug vinden.

Veel succes en tot ergens onderweg!

Resultaten oud-leerlingen

Wilt u weten welke studies onze oud-leerlingen aanvatten en welke oud-leerlingen er zijn afgestudeerd aan de hogeschool of universiteit?

Klik dan hier voor de oud-leerlingen die nog aan het studeren zijn en hier voor de oud-leerlingen die klaar zijn met hun studies.